Notifications
Clear all

[Fasthold] Mails og notifikationer fra stud.psyk


Christian Vemmelund Helligsø
(@chfotofilm)
Admin
Tilmeldt: 12 måneder siden
Indlæg: 3
Topic starter  

Hej Alle 

  1. Mails fra stud.psyk kan for nogle ende i spamfilteret, da "[email protected]" ikke har optjent et godt omdømme endnu.
    Hvis der ingen mail kommer når du skal registrere, kan du altså med fordel tilføje "[email protected]" til din mailudbyders whitelist.
  2. Det er muligt at få notifikationer fra stud.psyk når der kommer nye noter, oplæg, podcasts eller eksamensopgaver. Da vi fra udbyders side er begrænsede i det månedlige antal mails, har vi valgt kun at tilbyde notifikationer som push. Push-notifikationer tilmeldes på den røde klokke nede til højre. Obs.: det er vigtigt at have whitelistet stud.psyk, hvis du bruger en adblocker, da nogle adblockere blokere dele af det komponent, som skal lave anmodning til stud.psyk's server. Hvis du ikke fik en bekræftelse på din tilmelding, skal du i browseren fjerne notifikationer, for derefter uden adblocker at tilmelde dig.
  3. Der vil ikke være spam fra stud.psyk, men der kan forekomme test-beskeder for nogle, da siden stadig er i udvikling.
  4. Al kontakt til stud.psyk foregår på "[email protected]", da "[email protected]" ikke er sat op til kommunikation den anden vej.

Venlig Hilsen
stud.psyk


Citer
Del: