Notifications
Clear all

[Fasthold] Velkommen!


Christian Vemmelund Helligsø
(@chfotofilm)
Admin
Tilmeldt: 12 måneder siden
Indlæg: 3
Topic starter  

Velkommen til stud.psyk - Forum

Jeg tror, de fleste har prøvet at finde svar på deres spørgsmål på et forum. Derudover er det også min opfattelse, at fora generelt bliver taget lidt for givet. Det er altid nemt at søge på Google og finde en venlig sjæls svar på et forum, du aldrig kommer til at bruge igen. Men der var en venlig person, som havde brugt sin tid på at svare på det spørgsmål, som en anden - ligesom dig - søgte svar på. 

Eftersom du er her nu, formoder jeg, at du ligesom jeg er psykologistuderende. Tillykke med det! Det er virkeligt en fed verden at bevæge sig rundt i og jeg håber, du nyder det. Hvis du har overstået første semester ved du også, hvor svært det kan være at engagere folk til at bruge et på nuværende tidspunkt tomt forum. Derfor vil jeg nu male et billede af hvad det her kan blive:

  • Største forum for danske psykologistuderende
  • Der hvor du finder svar på dine eller studiegruppens spørgsmål
  • Springbrættet for faglige interesse-fællesskaber
  • Der hvor det faglige fællesskab fortsætter, når instruktor-undervisningen slutter

Det skal ses som et supplement til at tage kontakt til forelæserne - IKKE en erstatning. Når det er sagt, er der her er en kæmpe mulighed for at lave en samling af de spørgsmål, der gennem tiden er stillet af psykologistuderende. Jeg håber I vil tage godt imod det og vove springet, når I tøvende overvejer at stille jeres spørgsmål eller svare på andres. Hvis I vil se stud.psyk vokse, så meld jer til push-notifikationerne - så går I ikke glip af noget.

Venlig Hilsen
Christian Vemmelund Helligsø


Citer
Del: